ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Με έδρα στη Ζάκυνθο και τρία υποκαταστήματα, σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, είμαστε σε θέση να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε μεταφορική σας ανάγκη. Διαθέτουμε έναν αξιόπιστο και υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων, ενώ το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας, πρόθυμο να διεκπεραιώσει τις μετακομίσεις σας.
Επιπροσθέτως, η συνεργασία μας με ορισμένες από τις πιο μεγάλες εταιρείες του χώρου μάς καθιστά έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες σας. Για όλες τις μετακομίσεις που αναλαμβάνουμε, είτε είστε ιδιώτης, είτε επιχειρηματίας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την ασφάλεια των φορτίων σας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα μεταφορών – μετακομίσεων υψηλής στάθμης. ​Ειδικότερα, στην περίπτωση πελατών-επιχειρηματιών, κύριο μέλημά μας είναι η κατοχή όσο το δυνατόν πιο καινούργιων και τεχνολογικά εκμοντερνισμένων φορτηγών-αυτοκινήτων και εγκαταστάσεων, και η στελέχωσή μας από ικανά στελέχη, ώστε να ανταποκρινόμαστε άριστα στις απαιτήσεις της εταιρείας σας, αλλά και να συμβάλλουμε στην αλυσίδα εφοδιαστικής διαχείρισής της, με μια σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Στη Μεταφορική Ζακύνθου – Τράνακας κάνουμε τη μετακόμισή σας ευκολότερη, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, σε όλη την Ελλάδα.

Μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμα και την πλέον απαιτητική μετακόμιση, φροντίζουμε για όλα όσα χρειάζονται, αναλαμβάνουμε ανυψώσεις φορτίων μεγάλου βάρους, ενώ φροντίζουμε και για την ασφαλή αποθήκευση των οικοσκευών και των εμπορευμάτων σας.